A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Besok lah Beb !

Wednesday, 21 December 2011 08:04


Urm :face62: Heyy :face70: eh awak kite sedih nih :face21: . Sebab takut :face16: hari esuk :face36: , seram :face27: , risau :face32: , pening :face60: kepale fikir :face14: hal nih . Urm awak :face72: kite jujo nih , kite mintak maaf :face23: dekat semue orang :face52: , kite nak mintak pertolongan awak awak bole kn :face37: , urm :103: eh kite segan la nak mintak :face68: takut awak awak tk :22: nak jerk :face69: . Urm kite nak awak awak nih :face48: doa kan kite bole :face14: . Urm kalau bole kite mampu bagi THANKS :face67: jerk , sayang awak awak la :n: Muahh gituu :face9: . Eh kite nak jujo jugak nih :face26: pasal , pasal , urm pasal time kite jawap PMR :face72: . Heh malu la pulak :face17: (wah gedik gile aku ) huu , urm cm nih time :80: first jawap :face69: kite bukan buad btul-2 sangat pun :face36: , biase la kite nih tk la sepandai awak awak semue nih :face53: and bla bla bla bla bla :128: . Eh kite dh penat :face60: taip . Urm kbye :116: .