A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


PMR ^^

Sunday, 18 December 2011 20:40


Wahaii hamba Allah yang aku sayangi :n: ~ Mari laa kite berdoa :face43: kepade pelajar pelajar SMKPG2 , Yang sedang menunggu keputusan PMR yang telah ditempuhi oleh pelajar pelajar di seluruh negeri Johor . Amin !

Okey ayat manis :face46: aku sampai situ jerkk tak :22: mau panjang panjang :103: nnti tambah melewehh :face53: , Haha

Wott wott :131: , Meyhh sini meyh :face12: kite nak cite sikit hal aku tngah menggile :132: time :80: exam :90: . Hekk :face67: . Korang tahu kan betape susah nye soalan exam pmr tuhh :face14: . Hah :x: susah tahap bavi beb wa cakap :face15: . Kalau bole macam nak pecah otak :face24: . Hukk hukk :face36: . Lagi lagi time nih dah nak dekat ambek keputusan Pmr pulak uhh :face34: . Allah lemah semangat :face63: aku dengar :2: tarikhnye :face31: . haha ~

22-12-2011 .
Doa kan aku aww aww . Thanks :n: