A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Weee ~

Wednesday, 7 December 2011 10:04

Urmm hari nie memang hari busan doe :face33: , dah la busan :face53: tk tau nak buad ap pulak tu:face14: sial laa beb :face11: bhahaha ~ Ehh tapi hari nie nak story sikitt :face64: nak tau pasal sape :120:pasal aku laa :face68: bhahaha :face12: . Korang dah tau aku kan :120: heh :15: . Korang nak tau keje aku selame nie buad ap jerk time cuti :120: nak tau tak :22: ala korang tau punye .. tido laa :face34: nd lagi satu tk tertinggal :face18: snap pic :51: sorang sorang laa beb :face54:bhahah ~ urm and time aku tngh tido an ade ke patot baba aku kejot suruh bangun . Nak tau sebab ap suruh bangun :120: suruh aku potong rambutt jerk :face53: pelik gile baba aku tu :face37: . urm nak tau hasil nye cm ne :120: cm nie hah :119:
Bhaha :face64: buruk gile ann :120: Ecehh yang penting TerimaKaish untuk baba aku laa :face19:Muehhhh ~ Kpapaii penat taip bnyak bnyk :face53: