A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram



Thursday, 8 December 2011 12:06


Urmmm .. Untung la aku dapat penat :face63: hari nihh :face53: . Aku punye la berie :face39: nak ikut anty depan rumah :53: aku pegi Jusco tut tut dah sampai :face68: hah :119: kau terjatuh :face24: semue gigi aku :face16: tengok :face10: . Dah macam nak berperang :face17: , ramai tk ramai pulak orang :face4: dekat sane :face30: . Bhaha :119: aku baru :face18: ad plan :face44: nak pegi jusco tuhh . Tapi tk :22: perh la tk :22: jadii ~ Haha :119: Dalam hati aku ' Siut :119: baik aku stay umah :53: lagi bagus :25: daripade jalan dengan gaye aku mcm ap entah :face14: :118: ' Haha yang aku tk :22: bole lupe time :80: orang cine tnye aku :face15: , bhaha malu :face71: sial muke :131: aku ~ nak tau pasal ap aku malu :120: tk :22: pyh laa , tk :22: penting :face64: Oke aku pun dah macam bibik doe :face34: kene bawak nih laa ~ tu laa :face37: . Huh :119: k la malas Story panjang panjang :face70: kbyebye :face28: