A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Pffttt --'

Wednesday, 11 January 2012 06:56



Hey sayang aku semue ? Wah dah lame kan nad tk kemas kan blog nih , dh berhabukks blog itew nih tngok , tian kan kan ? Bhee heh! ap cerite hari nih , minggu nih ? hah ! Sekolah sekolah ~ macam mane ? best tak ~ mesti best kan : ) sape budak baru and dapat sekolah baru tuh --' mesti rase macam ganjil rite : D sebab tk de mem ~ Ecehh nnti ade la tuh , jangan risau sangat , yang hanya mampu berfikir belajar okengg ? Urm eh kite nak cite cite nih ~ meh sini laa , dekat dengan kite nih XD busan la , tuh yang nak cite dekat sini jerk --' tk mau cite dekat fb tuh ~ nnti orang ingat #ap la tuh pun nak cite _l_ , Tehe suke aku la nak status ap pun : P . Oke cun meh dengar sini ~ Hah ! dah naik lupe ap aku nak cite nih :D Hah yg first nad nak cite pasal sekolah :* Kite sekarng jarang sangat online nih so blog pun kite tk seberape nak on laa ken :/ sebab kite busy la ~ biase la baru masuk sekolah --' macam macam buad keje nih la tuh la ~ banyak , nnti ade time on and bersihkan blog nih jugek .

Urm ~ Second pasal ape ape jerk laa kan , hah ! eh eh ade sorang budak nih kan die tk reti bahase melayu :) bhaha , kite perli die pun die tk perasaan XD , Hacuhhhhh ! bhaha tebersin aku cite pasal die . Bhaha ~ Eh kau setakat pandai mengayat perempuan , baik tak payah aww , sekolah pun tk habis nak berawek bagai ~ aku rase tk makan istri kau nnti kan :P Ngongok ! Coup pasal nak rosak kan mase depan anak dare orang jerk an keje kau ~ Meh try mak kau aku buad cenggitu kau nak ? kau marah rite ? Mcm tuh la perasaan perempuan gile ! Haish aku geram pulak bile dengar syang aku kene dengan kau wahai boboi yg ku cintai dahulu :P Haktuihh same maket kau la dho , puih puih same Hotstop kau tuh , Hakkkktuih la same muke kau yang Bajet Hensem tuh ~ Puas aku meludah nih , Bhaha , kau aku jumpe kau habis aku jejak tapak kaki aku dekat muke kau yg hensem tuh :* Sekali dengan muehh aku dkt pipi kau yg tk seberape nak gebu tuh ! Bhaha , kbyebye

# PLEASE LA EH ! INSAF LA BOBOY ~ JANGAN SALAH GUNE MUKE KAU YANG HENSEM TUH BUAD LAKONAN YANG HANYA MAMPU MEROSAKKN MARUAH PEREMPUAN --' THANKS <3