A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Tag Tok Ting ^^

Saturday, 28 January 2012 22:35



Pepsss ! Oke aku nih dh lahh tk tau bende-2 nih --' main tebengg jerk , Tk tau pape name aku kene tag lak , aduhh ! Btw thanks adek Nahda .
Oke jangan nak bnyak bunyii lagyy ~
Rules :

1. You must post these rules . Each person must post 11 thing about themselves in their journal .
2. Answer the question the tagger set for you their post . And create 11 new question for people you tagged to answer .
3. You have to choose 11 people tag and link them on you post .
4. Go to their page and tell them you have tagged him/her .
5. No tag back , No stuff in the tagging section about " You are tagged if you are reading this " You legitimately (a.k.a really , trust , with all honesty) have tagged 11 people .

Aboutt minahh Ketot ^^

1. Tidoo . Mesti korangg tidoo an an ~
2. Online 24jam , kalau off pun makne nye busy leteww --'
3. Aku nih jenis cerewett sikitt ~
4. Suke menganjingg , membulii , mcm-2 ar.
5. Boros ? ituu tk laa selalu , but kedang-2 laa .
6. Suke habis kn duit papa aku jerk :D
7. Peramah , baik hati , suke tolong orang but hal-2 keje jahat hari-2 aku buad ~
8. Tak suke buad keje rumah or sekolah ,
9. Pemalah tahap babi ~
10 . Malas hal hal bangunn pagi-2 , aku tidoo mati keje --
11. Suke style ala ala korean <3

My Question ? ? ???

1. Ap perasaan kau kalau kau kene maki dng kawan secare tibe-2 ?
2. Korang kalau busan buad ap erk ?
3. Korang pernah korek idung cover-2 tk ?
4. Ap perasaan kau kalau org tuduh kau kentut dlm kelas ?
5. Best tk jadi minah jage tepi kain org ?
6. Kalau kau hang selalu beli ap ?
7. Malu tk kalau pakai sua dlam pakai kat lua ?
8. Kalau sedih korang buad ap jerk ?
9. Pernah tk jady playgirl ? best tk korang rasee ?
10 . Ap perasaan kau , kalau dpt tau boboy kau ad scndel ?
11. Korang fikir tk yang korng nih panyak dose or pahale ?

Question from Nahdaa

1. Suke dengan lelaki ?
# Ehhh mesti laa suke , kalau tk cm ner nak ad suamii nnti ?

2. Pernah di tipu atau di khianati dngn kawan sendiri ?
# Perh ! Pernahh sangat ~

3. Suke main game ? Game ap ?
# Ssukee , semue game suke ^^

4. Pernah nangis sampai mate lebam ?
# Ituu dlu , Pernahh laa

5. Siape orang yg paling korang syang ?
# -Allah
- Famly
- Memberr

6. Korang suke jenis fun mcm mne ?
# Sony ericsson (xperia)

7. Korang rase agak-2 nye best tk jady perampas pakwe orang ?
# Bhaha , no laa yang oii ~ Bunge bukn sekuntum , Dunia nih kecik jerk kud , laki bnyk lagy dkt dunie nih --'

8. Suke makan tapai ?
# Buekkkk ! Tk suke --'

9. Pernah bergaduhh tahap polis ?
# Tidak pernah , tahap bilik disiplin pernah laa

10. Rehat dekat sekolah suke makan ap ?
# Hnya mampu makan Hotdogg

11. Tak penat ke jawab soalan yang merepek merapuh nih ?
# Ouh tidak laa , tk laa merepek merapuu sangat XD

Name yang Di tag tok ting ^^

1. Nurul Eizaty
2. Zetty
3. Minah
4. Nurezzah
5. Fukuchan
6. Lin ezlin
7. Nurul Azlin
8. Faa Rossellendra
9. Faraa
10. Ika Juvana
11. Hannah sajewh

* Soryy , tk sengajee ter-tag nme awek awek :) Kalau rajin jawab laa ehh sayang <3 Muahh ~
(tk pakse) Dh jawab bagi tahuu kite :~