A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Ting Tong , Ade orang dekat sini ?

Sunday, 22 January 2012 07:35


Ting tong Ting tong ! Horeyy ! tepat pukul 12 Gong Xii Fa Chaii marii ^^ Haha wah syok bhai kalau gong xii fa chaii nih ~ sebab tempat aku heboh dengan bom bom masing masing . Yang aku nih syok dengar jerk , naik meletup jugak telinge aku dengar . Oke cun cun kali ni nak cite bnyak punye , korang sanggup bace ark ? mesti tk kn ? tk yh bace pun tk peh : D haha .

Oke kali nih aku memang betul betul nak coup nih . Aku perlu kn seseorang nih :/ aku busan beb single nih ~ Dah 5bulan aku menyingle nih . Urm agak nye nih la kn balasan aku , sebab dlu aku suke main kn perasaan laki --' but dlu umo aku pun masih mude doh , korek idung pun tk reti lagy kud , lagy lagy nak fikir hal coup ? aku main tebeng jerk dlu , #fikiran kanak kanak ~ but sekarang aku faham ape semue yg berlaku pade aku dlu and sekrng .

♥ Berani mencintai harus berani jugak disakiti , Tentu saja patah hati sangat menyakitkn rite ? Mesti macam orang yg paling sedih di dunia ? Ohh no ! Heloo ~ Dunia belum kiamat ok ? Kecewe bercinte bukan bermakne enggan jatuh cinte lagyy , tapi harus bangkit dan belajar dari pengalaman . ♥

Oke ayat tuh ? aku pun tk tau ap kaitan ayat uh dengan aku ? yg penting bile aku bace ayat uh jerk mcm .. bagy aku semangat nak ad kehidupan baru ^^ . But bile aku bace due tige kali ~ mcm aku fikir aku nih perlu bangkit semule and buad ap yg aku perlu buad ~ . Tapi aku ingat lagy ayat orang orang yg selalu ceramah aku cengginih :

" Jangan nak fikir kn cinte buad mase sekarang , sekarang nih kau belajar dlu , kejar cite cite kau dulu , habis kn sekolh dlu baru kau bole buad ap yg kau nk , Kalau kau tk dpt jodoh pun nnti , itu mungkin belum mase nye untuk memiliki seorang kekasih . "
Urm , ayat tuh aku ingat sampai bebile okey ! Urmm .. Aku tau dlu aku memang banyak salah , ku mintak maaf dekat sape sape yg aku pernah buad salah uh k :) , Aku nah hidup baru sekarang nih :~ Oke aku perlukan kau , Kau yg aku akan panggil Mybubuncitt <3 Oke bye ~