A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Sorry --'

Thursday, 8 March 2012 06:30



Hey . /Assalamualaikum\ Oke fistly aku nak tanye minah atass nih sapee ? heee , tak derr laa ~ nad gurauuuu jek xd . So exam punn baruuu lepas kn tady ? heh aman dunia sekejapp --' Oke korang pernah tk merasa bersalah bile ade someone nih nak coup but kau tk nak ? kau terfikir gak an mcm mane kau nk cakap same die ? fuhhhhhhh .. cm tuh laa keadaan aku sekrang nih --' Susahh ohh nak cakap :( Nak cakap yg aku nih tak nak but aku fikir gak nanti ap perasaan die ~ and then nnti layan aku pun macam nak tk nak jerk an :) Aku nak buad macam mane pun tak tahuu laa an --' urm aku tak nak saket kan hati orang lagyy ! Urm sorryy ~ urm but aku nak cakap awal awall aku tk nak sakit kn hati org lagyyyy ! Lagy satuu aku jugak bukan jenis memilih oke :) Then korang tak yah la kn nak cakap aku sombong bagai --' urr lagy lagy kau cakap aku nih Hot gituuuu .. Haktuih laa kn :P Dalam hidupp aku tk de semua tuh :d , Urm aku just nak cari yg terbaik untuk aku and famly akuu <3 . Kalau bole aku nak sampai kawin aww ~ Wahh fikir jauhh pulokkkk aku nihhh >.< ~ Hihi maluuuu nye akuuuu .

Urmmmmmmmmmmm .. mak aku pun cakap ~ tak yh laa nak coup-2 , kalau kau dh besa and then dah pandai cari duit sendiri kau kawin terus , bia aku tk miang dengan ramai lakiiiiiiiiiii :D Siutt jerk mak aku tuh xP ayatt die tk bole blaa siakkkkkkk --' . Haha ~ Urm yang bapak aku pulak cakap cengginihh , kau nih fikir jauh sangat laa long . Kau belajar duluuuu abis kn sekolahh --' and carii keje yang bagusss ~ Urrr dah-2 aku tk sokong langsung ayat bapak aku tuh :D Hihi . Wellllllllllkkkkkkkkkkk ~ Kitee sokong mak lerrr hihi :3 And ayat last bapak aku " kalau kau ade boy , kau bawak jumpe bapak dulu " wowwwwww ! yg tuh aku gegel sikit kaki bile nak suruh bawak menghadap bapak aku :3 haha ~ Dahh dahh nnti kalau ad idea nk menambahh ayat nnti aku tambahh laa , sekrang idea tk de :D hihhhh ! Kflyyyyy :*