A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Camp is my Moment :)

Saturday, 23 June 2012 06:34


Heyy dah lame jugak tk update blog nih . Fb pun dh lame tk update status yang tweet punn sekrng dh berkurang sikit --' .. Bosan kan kan ? Haaaaaa nak cerite pasal hari camp mase harituhhh :P


Okey first camp mase tuh rase macam nak lari je wehhhhhhh ! tk tahan gile kate kn .. hahah cube korang fikir ? Makan kene tunggu semue duduk baru dapat makan , then kalau lambat kene dende bagai ~ Errrrr penat nye tahap babii joget joget dohhhh ! Pastu bosan gile ~ langsung tk de mase nak rehat doh .. Haaaa nak mandi punn susah gile gile ~ haha tapi aku mandi laa tk kn tk lak annn . busuk laa aku nanti :P Haaaa kalau aku lambat pegi mandi jea mesty nak tunggu lame lagi kene beratur bagai ~ perhhhhhh kalau org yg lambat mandi tuh aku rase berak batu kut .. HAHA !!!! Tido dapat bape jam je an .. lepas tuh org tngh solat subuh aku dngn yaya tido ~ haha puas mate aku tido time tuh xD hihi . Pastu time buad aktiviti naik basikal lasak aku pulakk yg dapat nasib malang :) haha jatuh depan org ramai dohhhhhh ! malu gile bhaiii ~ haha kaki saket sebelah lak tuh , perhhhhhh sabar gile aku time tuh . Selamat budak langgar aku tuh mintak maaf kalau tidakk dah lame aku tebeng kepale die tuh !! then bnyak laa aktiviti time camp uhhh ~ nak cakap tk best dose lak akuu an sebab tipuuu :P Ahhhhh senang jujo je laaaaaaaaaa ! haaaaa best gile camp tu ~ Ya Allah bia punn aku jatuh bagai tapi rase mcm nak buad lagi bende semue tuh :) hehe pastu aku minat budak nih aww . Muke baik , cun , handsome sekali GAYBOY lak --' Perhhhhhhhhhhhh ! patah seribuu aku .. Bhahahahha ! dh la malu arrr nak cite . dh penat aku bebel sorng sorng :P haha bye :)