A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Seronok kut laaa

Monday, 30 July 2012 08:20

Hi sweety. Hari isnin hari paling nad tak suka sebab .. faham faham la. Haa tadi dekat sekolah nad ada plan nak bukak puasa sama-sama dengan member semua :) hihi but nad tak pasti pulak nad boleh hang ke tak,biasa la nad ni susah sikit nak hang out bagai ni. Haha lupakan laa sebab tak kesah sangat pun pasal bende tu :)
Eh eh dah lama kan nad single. Amboi cerita benda tu pulak dah. Haha biasa laa jodoh tak ada nak buat macam mana kan, kita bukan boleh paksa pun kan .. tapi nad ada crush, biar pun dia tak tahu yang nad suka kat dia tapi nad selalu stalk profil FB dia. hihi gatai betul nad ni. Tapi kadang kan nad jealous dengan member semua :) mana tak nye dia orang semua ada boyf/girlf bagai yang nad jalan solo je. Errrr -.- Nad tak memilih just nak yg terbaik je bukan apa lelaki zaman sekarang bukan boleh pakai sangat tapi kalau merasa diri tu baik terhadap perempuan, Alhamdulilah ! hihi Eh dah tak tahu nak bebel apa laa ~ Hmm hm busan kan kan ?
Haa nak cerita someone ni kann, dia kn perhh gila laaaaa .. *padahal tk tahu nak cakap apa. Haa budak ni kan comel gilaaa dekat sekolah, Ya Allah ! kalau korang tengok memang hilang laa dosa korang *Ewah . Haa time ni nak balik aww lepastu nad kan stay dekat bawah pokok luar pagar sekolah nad ann then dia ade depan nad time tu, rasa mcm nak pengsan wokk tngok muka dia ~.~ haha pastu dia boleh tegur nad pulak tu *Pengsan seminit haha nak tahu kita orang bual apa? time kita orang bebual dia boleh duduk sebelah nad ! hihi ~ cengginih hah :

Crush : hi, tak balik lagi?
Nad : Oh hi, Eh tak pun, pakcik belum sampai *buat muka comel*
Crush : oh dah lama keluar kelas? *betulkan bag*
Nad : Baru je keluar, hihi *Senyum sampai ke telinga*
Crush : Eh awak form bape erk ? *buat muka selambe duduk sebelah aku*
Nad : haa? oh form4 muda lagi and tak tua sangat *muka merah*
Crush : Oh memang la muda lagi sapa cakap tua nye tu? *pandang muka aku*
Nad : haha *gelak , tutup mulot* diri sendiri kut , sebab kat sini yang tengh bebual awak dengan saya je kan? *rasa macam nak terjun longkang doh*
Crush : hihi iye jugak kan *senyum* awak stay mana ?
Nad : Stay taman mawar je .
Crush : Oh Eh lama lagi ke tunggu pakcik awak sampai? kalau lama lagi , lagi bagus kn sebab boleh la saya teman awak dekat sini ~
Nad : Hamboii awak ni , enth la lambat lagi kut sebab dia cakap masih dekat JB lagi. *Saje buat lama , rasa nak jerit satu dunia yg dia nak stay lelama dngn akuu*
Crush : Oh haa bagus bagus :) Eh awak number phone boleh? nnti senang nak call or text awak kn? boleh?

#Tak sempat nak bagi , manusia sorang ni kacau suruh cepat sikit pasal dia nak gerak balik#

Crush : Eh awak simpan jela dulu key, simpan sekali muka saya dalam hati awak tau, nanti kalau saya tk banyak kelas, kita jumpa lagii, Bye pendek comel eh bukan MissPendeK saya panggil awak :) *senyum , lambai tangann*
Nad : Haa okey bye MrTinggI *Lampai tangan* hihi

The End ..

Haa cenggitu laa kite orang bebual tadii .. Acane ada sweet couple arkk? Calon tu .. hihi ahh memang muka dia nad akan save dalam hati pun dah tak boleh nak padam dah ni, kalau boleh nak demam rindu tk dengar suara dia ala ala mcm Top(BigBang) hamboi lebih sangat tu :p Eh rinduu laaaa wahai MrTinggI . Eh hope awak ingat kita lagi aw awww ! hehe. Lepas kita orang bebual an nad terus cite dekat Pak guard sekolah nad , then dia cakap " Ala kau ni bibi mesti senang je dapat lelaki muka kau lawa , sapa tk nak kat kau tu bibi " Nad rasa mcm nak gelakk time tuh , haha pak cik tu memang seka noh panggil nama nad lain . But memang seronok Ilekkkk laaa ! Haa k laa dah banyak dah tu , key laa bye Blogger sweety :*