A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Happy Birthday Papa!

Friday, 15 February 2013 07:29




Hai korang :''3 Malam ni nad nak cerita sikit pasal malam semalam 14/2/2013. Hari Khamis semalam hari jadi papa nad .. Hihi~ Bagi ni benda ni berharga gegila sebab dapat sambut sesama tapi tapi mama and adik nad yang perempuan tu tak ada dekat sini :/ #sedih .. So kita bertiga je la kan tapi ada ramai lagi sebenarnya time ni .. Time ni happy gila ^^ 

# Along just nak cakap hope papa panjang umur dan dimurahkan rezeki papa, Jangan cari isteri lain cukup satu sudah la along tk nak ni mak tiri bertiri tiri ni. Kang bukan mak tiri tu yang dera along tapi along yang dera dia muahahaha #ketawa jahat :'D nd hope papa setia dengan mama . Amin!!