A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


First post untuk tahun 2013 ..

Tuesday, 12 February 2013 09:26

   

Hai Dear .. Hm dah lama nad tk update blogger kan? See blogger nad pun dah lain kan kan *senyum comel* hehe jealous tak? muehehe Eh awak awak semua sihat tak ni? nad sihat je dekat sini :') awak macam mana cuti sekolah sempena Tahun Baru Cina ni? Okey tak, hm nad rasa cuti ni macam bosan je sebab tak pergi mana mana pun . Yela mulanya family nad plan nak hang Pahang aw then pakcik nad pulak buat kepala tak nak pergi bagai then ajak pergi Melaka, WHAT?! kan dah pergi bosan la kan kalau tiap cuti je pergi melaka ~ So nak hang tempat lain la pula kan kan but tak kesampaian :/ So you all holiday mana je ni? mesti best kan dapat holiday jauh jauh, muehehehe jealous nyeeeee -,- 
Okey lupakan benda tadi , Now nad nak cerita pasal pakaian yang nad minat . Nak tengok tak? meh sini meh tengok gambar dekat bawah ni, tapi ni bukan gambar nad tau ni nad cuti dekat We Heart It .

1
*See. Awesome gila an an? Alolo nak nak ~*

2
*Ni style gila :'3* 

3
*Soft gila colour dia :) oh nak sesangat*

4
*Perh! Dah la cantik then dia pakai pakaian mcm ni lagi sesuai*

5
*Love this picture*

*OMG! Lawa gila!!*

7
*Style, Love this*

8
*Red? Oh suka gila*

9

10
*So beautiful, Kalau rainbow colour lagi awesome kn kn?*

11

12
*Senarnya nad tengh cari seluar cenggini aww, hmmm dkt mne ad?*

Haa cantik tak? awesome tak? lawa tak? pakaian yang nad minat semua berHIJAB kan kan? tu maksudnya nad nak berhijab :') but kena masa yang panjang juga la bila nak berhijab, kena biasakan pakai .. But nad berusah juga nak pakai takkan putus asa :3 but kena la berkorban duit juga, yela nak kena beli tudung or pashmina setiap hang with family kn? tak kan la nak pakai tudung yang sama je, mestilah nak berlainan bukan :'D Kali ni nad ikhlas gila nak berhijab tak nak cakap tak dah . Now nad dah belajar beli baju lengan panjang, beli tudung and tak lupa beli kasut muehehehe~ 

Yela kalau nak cakap " nanti la pakai " , " ala watlek la " , " ala panas la " and bla bla bla .. First day nad memang macam tu biasa la tu kan :3 So now nad nak berubah hehe . And nad juga boleh fikir yang nad ni takkan la jadi macam ni je, tak berubah langsung dengan perangai macam budak lima tahun madah kacau orang sana sini and nad fikir juga yang nad ni semakin tua bukan semakin muda kan? Takkan nak tunggu kahwin baru nak berubah -,- lalala maybe tak, sebab tu nad nak belajar dari sekarang :) Alaaa buat masa ni pun tak la always pakai tudung kadang kadang juga . 

Nad pun belajar bukan sorang sorang tapi nad belajar dekat YouTube , Google , Majalah and dekat buku buku tentang hijab semua . Now nad pun dah mula baca buku tentang Agama sikit sikit tapi ada juga la nad baca Novel sekjp and tak lupa buad homework juga xD hehe fikir cuti sekolah ni tkde hw ke? Eh mesti la ada kan kan :D Okey la sampai sini je la yang nad nak cerita next time nad cerita benda lain pulak, dah pagi ni tak kan tk tidur pulak kan. Ok bye guy's *lambai tangan*