A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Isi hati aku......

Saturday, 9 March 2013 02:35

Dear Sweet Love,

Firstly, aku nak tahu kau ni ikhlas ke tak couple dengan aku? Please la jujur aku rasa macam aku ni orang bodoh kau tahu -,- Mana tak nye kau couple dengan aku then kau buat relay dengan orang lain? See gf mana tak marah tak sakit hati kan~ Jangan la buat aku macam adik adik kau eh. Jaga la sikit hati aku, ni tidak. 
Lagi lagi bila aku tahu kau cakap rindu bagai dekat member aku .. perh gila kentang doh! Rasa macam nak campak je lappy aku ni kalau boleh! Tapi aku pendam je doh, sebab aku malas nak gaduh nak sakit kan hati kau, aku jaga weh perasaan kau  aku tak nak cakap kasar dengan kau. Bila aku dah mengamuk jangan cakap pape la memang aku letup je muka kau. Boyf tak boyf la kan, bila dah naik angin lupa dunia aku! Kau online pun aku tak tahu kn tetiba je aku tengok kau cakap rindu dekat member aku then tengok masa? 2jam lalu? nampak tak aku kena bodoh dengan kau dkt situ? Dah la tak cakap nak on. Aku tahu la kau takde topup tapi kalau ye pun kau setia hujung nyawa bak kata kau tu dengan aku , mesti kau text aku ke call me back ke apa ke ni tidak . Entah betul ke tak tu takde topup .
Aku tak kesah la kau ramai member perempuan ke lelaki ke tapi ada had nya aww. Tapi bila kau dah lebih had? hm memang cari mati dengan aku la nampak nya! Tapi takde la sampai aku tak bagi kau Im dengan member perempuan semua, aku bagi tapi jangan la lelebih. 
Time nuek tanya aku :
Nuek: Kau couple dengan akmal ap? 
Aku: Tanya la dia
Nuek: Cover photo gambar kau, buat relay dengan orang lain.
Aku: Haha tu pelik.
Nuek: Korang couple ke tak? Takkan kau tak marah dia buat relay dengan orang lain? 
Aku: Kalau dia rasa dia sayang aku, dia dah buang relay dia tu tapi.. hm entah nanti aku cakap la dngn dia.

See aku rasa macam bengang doh bila orang tanya. Ni selamat member kau, kalau member member aku tahu? malu tak malu kan aku -,- kecik hati aku weh..
Aku nak kau jujur je dengan aku tak payah nak tipu sangat, bila kau tipu aku, aku pun akan tahu juga :') Jangan fikir aku lembut or lemah dengan kau eh. Aku cakap awal awal jangan la cari pasal dengan aku eh sayang. 

Sorry la kalau saya kasar macam ni :) Saya terlalu sayangkan awak Akmal . Saya tak nak kehilangan awak :* 
Iloveyou so much!