A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


First April

Monday, 1 April 2013 05:53

I hate April !!

Ya Allah, kalau dia untukku. Kau jagalah dia. Sampaikanlah rinduku buat dia kerana aku tahu. Engkau yang paling dekat dengan hatinya :) . Bila saya sayang awak, saya tetap sabar dengan awak walaupun awak tak text saya and tak call saya, saya selalu tersenyum walau hati saya menangis .. Saya minta maaf bukan bermakna saya bersalah, Tapi saya mengalah, kerana itulah cara yang terbaik untuk menyelamatkan sesebuah hubungan. Kalau awak betul ikhlas sayangkan saya, awak akan cuba untuk memujuk saya bukan biarkan saya bersedih macam ni tapi awak langsung tak peduli :'( . Saya nak hati awak, saya nak kasih sayang awak, saya nak kejujuran awak, saya nak kesetian awak, saya nak awak terima saya seadanya itu sahaja tak lebih dan tak kurang :'3 . Rindu nak pandang muka awak, rindu nak dengar suara manja awak, saya rindu ketawa awak, saya rindu gurau dengan awak, rindu semua tentang awak ~ 
Saya tidak pernah impikan pasangan kekasih yang sempurna, malah saya terima diri awak seadanya sebab itu yang lebih membahagiakan :) . Awak sejauh mana pun awak pergi, saya percaya yang awak tetap akan setia pada satu. Tolong jangan hilangkan kepercayaan saya terhadap awak. Saya nak awak tahu yang saya amat mencintai awak. saya amat merindui awak, saya amat menyayangi awak and saya selaluteringatkan awak :'* . Kalau boleh, saya nak awak depan mata saya sepanjang masa, sebab saya nak tengok awak sihat sentiasa walaupun saya hanya melihat dari jauh :') 
Banyak sangat salah saya dengan awak selama ni, betapa hancurnya hati awak laluinya sendirian. Saya akui yang saya salah and saya Minta maaf SAYANG <3 Maafkan saya yang selalu merindui awak, maafkan saya yg tak boleh berjauhan dengan awak, maafkan saya yang terlalu cintakan awak ~ 
Saya tetap setia tunggu awak, sanggup terima awak, walaupun awak selalu sakitkan hati saya sebab saya terlalu cintakan awak :* 
Iloveyou awak ~