A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Happy Birthday for Me ..

Tuesday, 20 November 2012 05:11

Happy Birthday to Me ,
Happy Birthday to Me ,
Happy Birthday to Vivi ,
Happy Birthday to Me ,
Eh ........*macam tak betul je aku ni*

Hai guys :') lama kan nad tak update dah berhabuk blog ni hah! hehe . Hari ni birthday nad :'3 yeeyyyy! Oh tapi tak happy macam sebelum ni. Biasa la umur dah tua, so tak la ramai sangat nad jemput :). Btw nak hadiah? *muka tak malu* haha tak la nad gurau je. 
Btw thanks dekat friend list nad dekat Facebook sebab wish birthday nad harini :'* hehe 




See? sebenar nya banyak lagi tapi ni je la yang nad mampu :') So thanks again ~ nad terharu sebab ada jugak yang sudi wish birthday nad, hihi. So nad rinduu sangat sangat dekat abang angkat nad and adik adik angkat nad :* nad tak pernah lupakan korang pun just nad jarang online tu je . Please jangan fikir yang nad ni sombong or tak nak layan bagai :'/ key *lap air mata*
Okey harini papa cakap tak jadi buat rambut :'( Hmmmm sedih . Dia cakap hari lain sebab harini dia busy kerja . Errr busy sangat sampai nad terabai ~ haha sokey tak apa dia cari duit utk nad jugak kan? Hihi . Harini just sambut birthday dekat Mcd je, tu pun dengan makcik and dayu sorang je .. sorry tak ajak korang kawan sebab nad tahu korang busy kerja la apa la . Kan kan? hee lain hari nad blanje la yeee :p Eh okey la nak cerita tu je sebenar nya .. Ok byee~