A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Miss You More ..

Monday, 26 November 2012 01:22

Hai Hello Hoi Woi korang ~!

Apa khabar? dekat sini nad sihat je . Dah lama kan nad tak post cerita baru, biasala nad malas la nak post hari hari, bila nad bosan atau  tengah rajin je nad post :') Oh ye cuti sekolah ni korang buat apa je erk? Alooo nad cuti sekolah besarkan badan je dekat rumah . Sangat dan tersangat la membosan kan . Untung la siapa yang dapat kerja tu kan.. Nad nak juga merasa kerja tu macam mana -.- tapi malangnya papa nad tak bagi. Dia suruh nad stay rumah je #Sedih .. Hang? oh tak hang langsung pun, sebab nad tak de member la  nak hang . Member ramai yang kerja, biasalah nad ni suka #Diabaikan .. 

So nad nak post pasal member-member and apa apa je la yang ada dalam fikiran ni .. Haha
Eh korang aku rindu korang doh, mana seh korang pegi time cuti ni~ bila kita nak hang sesama? *lap air mata* Hmm Aku nak korang macam dulu . Aku rindu nak gossip , rindu nak gelak dengan korang , rindu nak mengumpat dengan korang , rindu senyum korang , rindu segala-galanya laaa tentang korang! 

*Layan picture kami*

*Comel kan kami bertiga :') Tahu dah. (Sorry kami tidak menutup aurat)*

*Haa nad yang baju merah yang tak pakai tudung tu :') Sorry tak tutup aurat*

*Kami bertiga lagi*

*Vivi Nadiah rindukan Fazlah*

*Vivi Nadiah rindukan Hidayah*

*Vivi Nadiah rindukan Atikah*

*Kami gilakan camera*

*Oppa gangnam style* Yeahhhh!

*Saya teramat amat rindu awak*

Tengok tu? banyak kan picture kami. Hehe kalau nak ikutkan nad nak letak banyak lagi tapi dah cukup la tu. Hah kami comel kan? Yey nad dah tau yang nad ni Comel #perasan haha . Nad nak macam dekat picture tu, time tu semua kita tengah happy kan ? Ohhh rindu nye dan nad tak tipu ni :') Kalau boleh nad nak kita semua satu rumah, kan best tapi kita masih student rite? oh malangnyaa. Tak pe nanti kita dah besar kita tinggal serumah okey? hehe 

Pertama nad rindukan Fazneun Michin :'/
- Nama dia Nurul Fazlah sebenar nya tapi orang dok panggil dia faz je . Umur macam biasa la satu sekolah dah tahu yang kami sebaya tapi aku anggap dia macam akak aku sebab dia awal sikit keluar dari perut mak dia daripada aku , Haha Dia ni dah berpunya dan dia tak boleh lepas dengan pakwe dia tu . Lahai biasa la dah kawin tapi belum sah lagi sebab umur belum mengizinkan :') Dia ni jenis selambe badak je tapi dia care la juga dengan member-member yang lain . Haha best la juga layan kepala dia bila dah mengutuk orang hah! kami la ratu nyeee :"D Haha apa pun tak boleh . Tapi dia ni entah kenapa sejak dua tiga empat menjak ni jarang noh nampak batang hidung dia -____- sejak cuti ni la aku tak jumpa dia .. hmm mana kau hilang hah? Jaga kulit ke apa? Lahaiii aku rindu kau!

Kedua nad rindukan Rohaya :'(
- Minah ni nama nye Rohaya, orang ramai panggil dia yaya je.. Umur senang semua kami semua sebaya la senang cerita kan . Dia stay dekat je dengan rumah aku tapi yang susah nye minah ni tak pernah ajak aku kuar langsung, nampak permainan dia? haaaa! dia ni dulu rapat gila babeng dengan aku . Dari darjah 4 sampai la sekarang kami berkawan . Kami setia tau tak de curang curang tapi kalau gaduh gaduh tu? aku rasa belum lagi kut .. haaa dia ni suka bebual dengan aku tiime belajar dalam kelas, dia ni juga la yang selalu aku buli mcm biasa laa main dengan hidung dia yang cococomel tu :'D haha ingat masa tu aku ter Ter-masukkan hujung pensil dekat hidung dia . Wahahahaha pastu masing masing gelak macam orang gila . Dia ni kadang- kadang macam aku blur sikit . Orang cerita dah sampai ke paris dia lembab nya macam siput lambat pikap macam aku .. Waaaaaa rindu luuuuu!

Ketiga nad rindukan Hidayah :'/
- Nurul Hidayah itu la nama dia . Dia ni baik orang nya tapi agak pendiam sikit , bila aku suruh mintak pendapat atau bebual dengan dia baru dia nak bercakap . Haa dia comel jeee, mak aku cakap muka dia ni macam anak patung . Nampak tak yang mak aku tipu? Hah tapi betul la doh aku minat gila tengok muka kau . Lawa je hidung dia perhhhh! comel habis doh! Dia juga dah berpunya . Bila dia dah date dengan pakwe dia sweet habis! Aku pula yang jealous . And aku nak cakap yang dia ni baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! Saya rindu Awak :*

Keempat & Kelima nad rindukan Atikah & Hidayu :'(
- Atikah and Hidayu kawan aku yang paling la Hott! haha siapa doh tak kenal nama Atik kan? Hidayu pula dia la member yang aku  boleh bawak hang . Btw atik ni minah hot dekat facebook haha dia orang ni semua aku anggap akak aku je sebab dia orang awal sikit je tak lebih :') And atik ni seorang yang care pasal member member dia, dia selalu banyak prob tapi tak pernah pun cerita dekat aku pasal aku ni diabaikan dengan dia time cuti ni . Lalalalalalalalala tapi dia ni sekarang busy kerja biasala cari cuit doh. Tapi dia ni baik orang nya tak kedekut langsung dengan aku . Yang hidayu dia la member yang paling dekat rumahnya dengan rumah aku , dia la yang aku bawak dia hang masa pegi Mcd sambut Birthday aku tu .. dia ni tak banyak cakap bila aku ajak dia kuar, rumah tak de orang boleh la kuar kan? Hee dia ni orang nye tinggi daripada kita orang, haha yang kita orang ni semua kecik kecik tapi yang pendek itu aku la :"D haha and aku nak kau tahu yang aku rindu korang!

Aku rindu korang sangat sangat sangat sangat and sangat! haaah penat type "sangat" . Bila kita nak hang? Hm ada pape call or text la aku please jangan la senyap macam ni :'/ sedih tahu tak . Aku ni dah la bosan, tak de member nak bebual .. Hmm yang penting aku tetap rindu kan korang. Jangan lupakan aku tau and jangan lupa aku nak kita semua satu kelas balik , aku tak nak pisah kelas dengan korang :'( Hmm tu jela sakit pinggang aku doh duduk layan blog ni :') Ok bye !
Aku Sayang Korang. Please jangan tinggal kan aku Kawan :'* Aku rindu korang .