A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Cuti Bosan wowwwwwww *jerit*

Thursday, 13 December 2012 05:19


Hai blogger Hai Girls Hai Boys ..

Lama kan N tak update blog *cehh* hmm hm dah berhabuk ni hah! hahaha sebenarnya tak ada cerita yang seronok pun nak diUpdate kan dekat blogger buat masa ni . Btw background blogger nad dah tukar baru .. yey! *lompat atas katil* alaaa tak Ohsemmmm macam blog korang pun , N just copy paste dekat blogskin je pun , bukan reka sendiri :") hihi 

*muka bajet cocococomel satu*

Nampak minah bajet cocomel atas tu? Ya Allah comel laa sangat sangat kan? *perasan* haa minah dalam gambar tu sebenarnya tengah bosan tahap kronik dah.. haha tu yang dia buat muka comel dia tu sebab terlampau bosan . Btw dia single siapa nak usha tu, usha la cepat yeee sebab minah tu cakap dia pun dah bosan juga jadi minah single. Mwehehehe~ tapi kan hati hati sikit nak usha dia , bahaya sikit dia tu makan orang *siapa percaya dia bodoh* haha takde la N tipu je pun. Malam ni kan .. ahhh senang sejak mula cuti sekolah ni rasa bosan gilaaa tahap gunung kan?! macam nak pecah kepala ni weh .. tak de siapa ke nak ajak N keluar ke , date ke or pape la janji keluar -___- hmm dah gemok kot N rasa , tengok la muka N tu lain kan kan? pipi tu pipi nak kemana? Hahaha yang penting comel tu tak hilang la kan? Weee perasan lagi *tutup muka* haa N rasa berat badan pun meningkat, mana tak nya duduk rumah je then tidur lambat, bangun lambat kadang sampai pukul 12 tengah hari baru N bangun and makan tidur je kerja nya :'( besarkan bontot je wehhh *jerit* ..

Hmm nak hang out but tak tahu siapa nak ajak . Kita orang pun jarang call or text sebab masing masing hilang kan diri gitu je sejak cuti sekolah ni. Mungkin dia orang busy kot. Okey tak pe N faham. Hah! Facebook pun jarang online, twitter pun sama . Entah apa la keadaan facebook and twitter sekarang . N jarang online facebook pun sebab ........... entah la rasa bosan la dengan benda tu. Yela masing masing semua dah Hotstupid mana la nak tegur budak low macam N ni kan :'') *fakesmile* then bila online pula nanti macam macam la orang cakap. " N sombong la sekarang " " N lupa kita kan " haaa whatever la semua tu. Dah nampak N jarang online boleh pula cakap macam gitu. Mata tu buta atau buat buat buta? Hahaha kan dah marah *abaikan* so N bukan nya sombong or lupa .. but jarang online je. And twitter pula ? hmm macam tak pandai lagi la guan benda tu, biasa la N ni lembab sikit ~____~ tenenenenen. 

Waaaaaaaaaa! nak shopping! bila nak shopping ni? Bosan la stay rumah . Tapi duit takde la #sedih . Eh tu jela nak cerita , dah sakit pinggang ni duduk lelama hadap blog :'3 byeeeee gaisssssssh! *lambai tangan*