A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Nothing -___________-

Friday, 14 December 2012 07:33

Hai my dear Hai my sweety Hai makwe Hai pakwe :'')

Alololo now nad rajin sesangat update cerita baru kan . Ada cerita sikit pun nak cerita :'/ lahaaaai biar la, this my blogger not your blogger right? #OhMyEnglish 
So cerita hari ni nad nak cerita pasal apa erk tadi *fikir* hah! nak cerita pasal background twitter nad -,-".. Haa harini macam biasa la, bangun tidur then mandi plan nak follow papa pergi kerja tau but papa nad cakap " tak payah la ikut, nanti nak hantar balik lagi, leceh la " see nampak permainan dia? nad dah mandi besiap semua last last tak jadi . Rasa macam nak &%#@! eh susah nak cakap :'D haha. Pastu makan , tengok tv , follow makcik beli barang dapur and tolong dia dekat dapur (tolong kupas kulit bawang) ahaks kantoi! haha lepas tolong semua nad sambung tengok tv la , mandi petang and malam pula macam biasa la hadap lappy tak lappy pun tab kesayangan :') hikhik..

Now cerita pasal background twitter pula . Awak awak hah awak la yang bace ni~ awak dah follow twitter nad beyum? Lololo follow la cepat yeee hihi. Ok ok nak tengok tak background twitter nad macam mana? 
Ok nahh: 

*My lovely twitter*

*Ni la background dia* 

Hah! dah puas tengok? jangan tengok lelama nanti lebam bijik mata tu :b haha btw Ohsemmmmm gila woi bila nad tengok. Tu yang menggatal save picture tu dekat lappy then jadikan background twitter and desktop nad . Tapi kalau bagi korang picture tu tak Ohsemmm langsung, ikut suka hati awak la . Cita rasa manusia ni berbeza bukan sama kan? hekhekhek so follow la nad dekat twitter ye Darling --> Vivynad .