A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


Melaka Time with Family ..

Sunday, 9 December 2012 23:34

Hai guy's Hai pakwe Hai makwe ..

Hari ni macam biasa la cuti stay rumah je tak hang mana mana pun, btw sabtu and ahad (8/12/12-9/12/12) nad pergi holiday tapi sekejap je kan? Sebab hari isnin papa nad dah mula kerja -,- so sedih . Tapi best juga la dapat holiday dengan family selama 2hari tu . Yela sebelum ni nad selalu holiday dengan papa and adik nad je yang makcik and pakcik nad tu tak follow so tu bukan la holiday dengan family kan? so sebelum hari sabtu tu nad ada la plan pergi melaka, then cakap la dengan papa yang kita orang ni boring stay rumah time cuti sekolah ni .. Lepastu nad cerita la yang kita orang nak holiday pergi Melaka~ then papa pun nak follow juga pergi melaka hehe lagi la best :'') 

Kita orang gerak dari rumah petang and sampai sana dah pun malam :') But kita orang tak la risau sangat pasal cari hotel semua tu sebab papa ada ajak member dia follow sama . Papa cakap member dia pun nak holiday juga dengan family dia tu , so sekali la kita holiday sesama. Lagipun member papa tu orang melaka so kita orang tak la risau sangat pasal jalan, tempat makan and tempat nak tidur kan, haha sebab member papa dah tempahkan hotel semua .. So kita orang sampai melaka je, kita makan lepastu baru la balik hotel . Esok nye pulak , kita orang pergi jalan jalan la kan takkan nak stay dalam bilik je :'3 but tak banyak tempat yang kita orang nak pergi just zoo melaka, taming sari je. Plan nak pergi Taman rama-rama but tak jadi sebab papa dah penat . So nad malas la cerita banyak dekat sini tengok jela picture ni okey :

*Layan picture kami*

*Best la juga*


*Comel kan kami*

*Tempat ni TAK BEST!!!!*

*Stay dekat Air Keroh woiii*

*Kami lagi, Tengok muka papa nad haha tahan panas namapak :'D*

*Muka nad comel sangat tu yang kena tutup tu :D*

*Again*

*Hmmm menyampah*

*Pendek nye saya*

*Handsome kan pantung tu*

*First time tengok papa nad  senyum cenggitu*

Hmm tu jela nad cerita sebab tak tahu nak bebel apa dah :') Kbyebye~