A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


O M G !

Thursday, 27 December 2012 05:56

Hai guy's.. 

Omg! 1minggu lagi dah nak mula sekolah *jerit* ahh! nad bukan tak suka sekolah tapi nad just nk meet dengan member je dan nad tak suka cikgu tapi terpaksa kena suka juga la. Nad bukan malas belajar but tengok mood nad, bila nad rasa macam rajin nak belajar, nad belajar . Bila mood tak betul, mula malas tahap kronik! Haha *ketawa jahat* 

So 2013 ni nad dah form5. Ah tua rupanya nad ni kan :') tapi merasa diri ni macam budak form1 tenenene *perasan* hihi btw tahun 2012 ni nad tak la degil macam tahun lepas tu . Hm sekarang dah tahu mana salah dan mana betul. Nad minta maaf dekat semua orang terutama sekali papa nad and mama, kalau nad jahat, degil, kurang ajar, takdengar cakap, terkasar bahasa, tak belajar betul betul and apa apa yang silap pada nad :'/ *lap air mata* Tahun 2013 ni nad nak belajar betul betul *Insya-Allah* nad nak tunjuk pada papa yang nad boleh belajar and tak main main macam sebelum ni. Mungkin selama ni nad tak sedar lagi yang nad ni bodoh, sesuka hati habiskan duit papa dengan benda benda tak berfaedah . Now nad nak sangat berubah.. nad baru sedar yang nad ni selalu menyusah kan orang, habiskan duit papa, sakitkan hati orang, susah kan orang, hmm nad sedar semua tu :'') 

Hah! ok so awak dah beli barang sekolah? Siapa yang dah habis sekolah tu please la jangan nak gelak sangat eh, cari je jalan masing masing.. dulu sekolah juga kan? :'P so dah ready nak jejak kaki dekat sekolah nanti? hehe hmm dalam hati ni dah tak sabar nak sekolah tapi yang malasnya bila kena bangun pagi :''3 hewhew.. Eleh semua orang mesti malas juga kan bila kena bangun pagi? biasa la, time cuti boleh la tidur sampai pagi bangun lambat tapi bila dah mula sekolah kena tidur awal, sebelum pukul 11 kena tidur and bangun pun kena awal. Pastu kena kemas buku lagi, iron baju sekolah semua (^_^) haaa kan? haha 

Hmm i hope satu kelas dengan member member nad lagii! And i hope tak satu kelas dengan budak budak bajet *muntah* and mesti ada budak baru kan kan? Hamboi gatay betul nad ni. Eh takde la jangan la fikir lain, maksud nad mesti ada budak baru and boleh la jadi kawan baru tak salah kan? hehe hmm first day sekolah mesti pakai barang baru ^ ^ kan? Hahahahahaha dah agak . Mesti bau kedai .. Ah sampai sini jela eh eh, dah tak tahu nak cerita apa -oo- byebye *lambai tangan* 

#Sorry ayat rojak sikit :''3
Wish tahun 2013Nad nak berubah-Belajar betul betul-Handphone baru-Happy Family-Meet mama-Hidup lebih indah daripada sebelum ni and senyum selalu *peace*