A L O N E ϟ

I'AM A L O N E
A L O N E
C R E D I T S

Template & Skin by : BlogSkin
Big sources from : WHI
FaceBook: NadiahHarefa
Tutorial: LyssaSecret
Tumblr : Vivynad
Instagram


2013 !

Friday, 11 January 2013 02:55


Hai guys *lambai tangan* ..

Eh dah lama kan nad tak update post baru :') yela sekarang ni dah tak ada masa la nak online facebook. twitter or blogger ni . Busy hal sekolah je, biasa la dah nak Spm so kena la study sikit xD btw apa cerita awak awak semua? awak sihat? nad tak sihat sangat sebab selsema hmmm hidung tersumbat -..- #cewdih.. So pecer tahun baru ni? Happy or tak? haha bagi nad tahun ni tak la se-happy tahun sebelum ni, yela orang sambut dekat danga bay or dataran yang nad just stay rumah hadap kerja seni je :'/ sian kan kan? ghaaaa its okey. 

Nad ni pelik kan /-,-\ dah masuk minggu kedua tahun 2013, baru nad nak update post :'d lalalala suka hati nad la nak update bebila pun kan. Tahun baru ni siapa ambik spm? angkat tangan cepat *jerit* ? Hmmm ramai jugak rasa nye , kita sama la nampak nya kan.. sap sikit~ haha so belajar rajin rajin , fokus time belajar , jangan fikir bukan bukan and jangan nak buat hal dekat sekolah okey ;") nad pun sekarang dah berubah sedikit, sikit je pun tak banyak . Ok la nad tak tahu nak cakap apa lagi  otak dah blur gila ni ~.~ hehe ok bye guys IloveYou :*